Kıbrıs Yılbaşı Altınkaya Hotel Girne 4 Gün

Tüm Fotograflar ve Videolar için Tıklayın.

Kıbrıs Yılbaşı Altınkaya Hotel Girne 4 Gün

, Ankara Çıkışlı
  • Ana Kategori :
    Yurtdışı
  • Alt Kategori :
    Ankara Çıkışlı Kıbrıs Turları, Kıbrıs Turları, Yılbaşı Turları
  • Süre :
    4 Gün
  • Vize :
    Vizesiz
  • Kapasite :
    44 Kişi

2025 Yılbaşını Akdenizin incisi Kıbrıs'ta karşılamaya ne dersiniz.? Ankara'dan direk charter uçuşla ve tüm transferler dahil, Girne Altınkaya Hotel'de Yarım Pansiyon Konaklama ve 2024 Yılbaşı Gala Programları da dahil olmak üzere hazırladığımız full paket turumuza davetlisiniz. Sınırlı sayıdaki yerler için rezervasyonunuzu hemen yaptırın. Yeni yıla Kıbrıs'ta, Baytatil farkıyla merhaba deyin.

 

Yılbaşı Gecesi Yerel Sanatçı Programı Fiyata Dahildir.

0 dan başlayan fiyatlarla

Tur Seçenekleri

Kıbrıs Yılbaşı Altınkaya Hotel Girne 4 Gün Kalkış: Ankara Tur Tarihi : Süre : 4 Gün
Talep Gönder

ANKARA'DAN DİREK UÇUŞLA

2024 YILBAŞI KIBRIS TURU 4 GÜN

 
 
ALTINKAYA HOTEL & GİRNE
 SABAH KAHVALTI + AKŞAM YEMEĞİ + GALA PROGRAMI
YARIM PANSİYON KONAKLAMA
 

 

  31 Aralık 2024 - Yılbaşı Galası

Yerel Sanatçı Programı Fiyata Dahildir.

 


 

Pegasus Hava Yolları
 
30 Aralık Ankara – Lefkoşa / 09:10 – 09:05 PC1881
&
02 Ocak Lefkoşa – Ankara / 21:25 – 23.35 PC1882
 

 

Tur Programı

1. Gün Ankara – Lefkoşa

Esenboğa Havalimanı’nda 07:10 da buluşmamızın ardından THY Anadolu jet tarifeli seferi 09:10 de  Lefkoşa ya hareket.Bizi bekleyen aracımız ile otelimize hareket Odalaramıza yerleşme ve serbest zaman

2. Gün Magusa Kapalı Maraş Turu

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından dileyen misafirlerimiz ile ekstra olarak düzenlenecek Magosa & Kapalımaraş turumuzu gerçekleştireceğiz. (1000 TL) rehberimizin daha önce belirtmiş olduğu saatte otel lobisinde buluşarak bizi bekleyen tur otobüsümüze geçiyoruz.

 Aracımıza yerleştikten sonra ilk olarak saat 10:30’da Gazimağusa şehrinin 6 km kuzeyinde yer alan 19.yy sonlarında ağaç ve toprak tabakasıyla örtülmüş halde keşfedilen ve 1952-1974 yılları arasında yapılan kazı çalışmalarıyla büyük bir kısmı gün yüzüne çıkarılan Salamis Antik Kenti’ni (Salamis Harabeleri) ziyaret ederek başlıyoruz. Ziyaretimizden sonra adada ilk kez Hristiyanlığı yaymaya çalışan St.Barnabas’a hitaben inşa edilen bugünkü St Barnabas ikon ve arkeoloji müzesini ziyaret edip, Kral Mezarlarını panoramik gördükten sonra otobüslerimize yerleşerek liman şehri olan Gazimağusa’ya doğru hareket ediyoruz.14.yy’da Lüzinyanlar tarafından inşa edilen şehrin ana girişlerinden biri olarak kullanılan Othello kalesini görüyoruz. Liman şehri olma özelliğinden dolayı surlarla çevrili olan kalenin içine doğru ilerliyoruz. Kale içinde Venedik Sarayı kalıntılarını, ünlü Namık Kemal Meydanı ve vatan şairi Namık Kemal’in Zindanını, Lüzinyanlar döneminde yapımına başlanan tüm Akdeniz dünyasının en güzel gotik mimarı yapısına sahip dünyada St.Nicholas katedrali olarak bilinen şuan ki adıyla Lala Mustafa Camisini gezdikten sonra serbest zaman veriyoruz. Verilen 45 dakikalık serbest zamanda, dileyen misafirlerimiz Magosa Surları içinde kahvesini yudumlayabilir, cafe ve restorantlarda Kıbrıs’a özgü Şeftali Kebabı, Piruhi, Kıbrıs köftesi, Hellim Böreği ve daha birçok lezzetli yemeğin tadına bakabilirler, dileyenler de Magosa Surlar içinde mağazalarda alışverişini yapabilir. Serbest zamanın bitişinde rehberimizin vereceği buluşma saatinde araçlarımıza binerek kale içine 5 dakika mesafede bulunan Gazimağusa’nın 1974 öncesi en önemli tatil bölgesi olup günümüze kadar kapalı durumda olan Kapalı Maraş’a (hayalet şehir) geçiyoruz. Ekim 2020 tarihi itibari ile bir kısmı açılmış olup büyük bir kısmı da birleşmiş milletler kontrolünde olan Maraş bölgesi adamızın iki yerli halkı içinde büyük önem taşımaktadır. Bu bölgede zamanın nasıl durduğuna şahit olacak, gördüklerinize çok şaşıracak, yaklaşık 50 yıl öncesine giderek zamanda yolculuk yaptığınızı hissedeceksiniz. Dünyanın en iyi sahiline sahip, altın kumsallarıyla ünlü bu bölgede vereceğimiz 2.00 saatlik deniz molasıyla Akdeniz’in serin sularında yüzebilir güneşin tadını çıkarabilirsiniz***(mevsim ve hava şartlarına göre değişiklik gösterebilir).Keyifli turumuzun ardına noktalayarak otellerimize dönmek üzere otobüslerimize yerleşerek saat 17:30 civarında yola çıkıyoruz.

 

3. Gün Lefkoşa Girne Turu

Sabah kahvaltısının ardından dileyen misafirlerimiz ile ekstra olarak düzenlenecek, Lefkoşa -Girne Turu (1000 TL), bir günde başkent Lefkoşa ile turizm başkenti Girne’yi görme ve tanıma imkanı bulacağız. Kuzey Kıbrıs’ın kuru tarım yapılan eşsiz bucaksız Mesarya Ovası içerisinden ilerleyip başkent Lefkoşa’ya ulaşacağız. Her döneme ait eserleri görme fırsatını bulacağımız  Lefkoşa’da Yeşil Hat sınırından kesintiler ve Güney Kıbrıs’a ait bazı binalar da görebileceğiz. Eski yerleşim yerleri Surlar İçerisi’nde tarihi Girne kapısı görüldükten sonra panaromik olarak Mevlevi Müzesi, Dr. Fazıl Küçük müzesi ve Atatürk meydanında Venedik, Osmanlı ve İngiliz dönemine ait eserler göreceğiz. 24 Aralık 1963 gecesi Binbaşı Nihat İlhan’ın, eşinin ve çocuklarının katledildiği ev, günümüzdeki adıyla Barbarlık müzesinde yaşanan olaylara tanıklık edeceğiz. Alışveriş molasının ardından Kıbrıs, Barış Harakatı’nda 327 kahraman şehidimizin yattığı Ada’nın en büyük şehitliği olan Boğaz Şehitliği’ni ziyaret edeceğiz. Beşparmak Sıra Dağları’nın kuzey yamaçlarında il gotik mimari tarzında inşa edilen Fransızca’da  Barış Manastırı anlamına gelen Bellapais Manastırı’nı göreceğiz.

 

 

Tur fiyatlarına rehberlik ve ulaşım hizmeti dahil, öğle yemeği ve müze giriş ücretleri dahil değildir.

4 Gün Otelden Havalimanına Transfer ve Dönüş

Saat 19:00 a Kadar Serbest Zaman veTHY Anadolu Jet Tarifeli Sefe Uçağı ile  Saat 21:15 de Ankaraya hareket ve programımızn sonu

ÖNEMLİ NOTLAR & UYARILAR

Uçaklı turlarımızda katılım gösteren misafirlerimizin uçak biletleri GRUP PNR şeklinde düzenlenmektedir. Uçak biletleriniz elektronik bilet olup; Check-in işlemleri T.C. Vatandaşlık numarası taşıyan kimlikleriniz ile satın aldığınız turun uçuşunun yapılacağı havayoluna ait kontuara başvurularak gerçekleştirilmektedir. Bu nedenle turunuzun uçuşuyla ilgili bilet numarası veya PNR verilmemektedir. 

Satın alınan uçaklı turunuz için uçak saatlerinde yaşanacak herhangi bir değişiklik, bunların yanı sıra turunuzun rehber bilgilendirmesi turun başlangıç gününden 1 gün öncesinde rezervasyonlarınızda belirteceğiniz Gsm numaralarınıza SMS veya Kültür Turları departmanımız tarafından aranarak bildirilecektir. 

Uçaklı Kıbrıs Turuna katılan misafirlerimizin uçak kalkış saatlerinden en az 2,5 saat öncesinde ilgili şehrin havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde Pegasus Havayolları ya da AnadoluJet Kontuarı önünde T.C Nüfus Cüzdanları ile birlikte bulunmaları gerekmektedir. 

Ailesi ile birlikte seyahat etmeyecek olan 18 yaş altı misafirlerimizin KIBRIS’ a geçişleri için NOTER den onaylı MUVAVFAKATNAME almaları gerekmektedir. Devlet memuru olan misafirlerimiz kurumlarından onay yazısı almaları gerekmektedir.

Turumuzda bulunan kişi sayısına göre araç tipleri tayin edilir.  

 

KKTC'ye Giriş Kuralları:

 

Aşı Şartı Kaldırılmıştır

Fiyata Dahil Olanlar

Fiyata Dahil Olan Hizmetler
 
Ankara – Lefkoşa – Ankara Pegasus Hava Yolları ile Gidiş Dönüş Uçak Biletleri
Altınkaya Hotel 'de Yarım Pansiyon Konaklama
Yılbaşı Gala Eğlensesi Fiyata Dahil 
Havalimanı-Otel-Havalimanı Gidiş ve Dönüş Transferler
 

Fiyata Dahil Olmayanlar

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
 
Tüm kişisel harcamalar 
Hotel Konsept Haricinde Yiyecek ve İçeçekler
Extra Turlar
 
Magosa Kapalı Maraş Turu
Lefkoşa Girne Turu

Ulaşım

Ulaşım

                      

 

 

ANKARA-LEFKOŞA PC 1881 Saat 09:10-09:05

LEFKOŞA-ANKARA PC 1882 Saat 21:25-23:35

 


 

 

Altınkaya Hotel

,

Altınkaya Girne Hotel, Kıbrıs'ın incisi Girne'de konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Otelin konforlu odalarında tatilin tadını çıkarabilir, açık yüzme havuzunda serinleyebilir ve lezzetli yemeklerin tadını çıkarabilirsiniz. Ayrıca konum olarak Girne'nin tarihi ve turistik yerlerine kolayca ulaşabileceğiniz Altınkaya Girne Hotel, konuklarına unutulmaz bir Kıbrıs tatili vaat ediyor.