Safranbolu - Ilgaz Kayak Turu 2 Gün

Tüm Fotograflar ve Videolar için Tıklayın.

Safranbolu - Ilgaz Kayak Turu 2 Gün

, Ankara Çıkışlı
  • Ana Kategori :
    Yurtiçi
  • Alt Kategori :
    2 Günlük Turlar, Amasra Safranbolu Turları, Ilgaz Kayak Turları, Ilgaz Turları, Sömestre Yurtdışı Turları, Sömestre Yurtiçi Turları
  • Süre :
    2 Gün
  • Vize :
    Vizesiz Yurtiçi
  • Kapasite :
    44 Kişi

Ilgaz Kayak Turu, kar tutkunları için mükemmel bir deneyim sunuyor. Ilgaz Dağı’nda yer alan kayak merkezi, güzel doğası ve çeşitli pist seçenekleriyle her seviyeden kayakçıya hitap ediyor. Turumuzda, Ilgaz Kayak Merkezi’nde serbest zaman boyunca dileyen misafirlerimiz kayak veya snowboard yapabilir, kar motoru kiralayabilir veya bölgedeki doğal güzellikleri keşfe çıkabilir. 

0 dan başlayan fiyatlarla

Tur Seçenekleri

Safranbolu - Ilgaz Kayak Turu 2 Gün Kalkış: Ankara Tur Tarihi : Süre : 2 Gün
Talep Gönder
 
Amasra Safranbolu Turu
 
 
 
 
2 gece 3 gün
 
 
 
 
 
AMASRA - SAFRANBOLU - ZONGULDAK - KARADENİZ EREĞLİSİ - AKÇAKOCA 
 
 
 
 
 
Biniş Noktalarımız:
07.30 Kızılay Atatürk Bulvarı No:127 Önü
07.35 Bahçelievler Milli Kütüphane Yanı
07.40 Söğütözü Armada Önü
07.45 Odtü Köprüsü Altı
07.55 Ümitköy Köprüsü Altı
08.00 Koru Sitesi Migros Karşısı
08.05 Yaşamkent Bp Benzinlik Önü
08.10 Eryaman Optimum Önü

Tur Programı

1.Gün: Ankara`dan Hareket – Ilgaz - Safranbolu

Turumuz, 07:00 de Kızılay Bay Tatil'den hareket ederek  hareket ederek, Bolu - Gerede güzergâhı üzerinden Ilgaz Milli Parkı'na doğru yol alıyoruz. Yaklaşık 3 saatlik bir araç yolculuğunun ardından, sabah kahvaltımızı ekstra olarak alacağımız bir noktada yapıyoruz. Kahvaltı sonrası Ilgaz Kayak Merkezi'ne geçiyoruz. Burada yaklaşık 4 saatlik serbest zamanımız olacak. Bu süre zarfında, dileyen misafirlerimiz ekstra ücretle kayak veya snowboard yapabilir, kar motoru kiralayabilir, çevreyi keşfe çıkabilir veya otellerin sunduğu imkânlardan faydalanabilirler.

Sonrasında Kastamonu şehir merkezine hareket ediyoruz. Burada vereceğimiz kısa molada, Nasrullah Camii, Saat Kulesi, Kastamonu Kalesi (panoramik olarak), ve Şerife Bacı Anıtı gibi önemli yerleri görüyoruz. Çekme helva alışverişi için mola verdikten sonra, Daday ilçemiz ya da Safranbolu'da bulunan otelimize doğru yol alıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde gerçekleşecektir.

Sabah Kahvaltısı: Ekstra olarak alınacaktır.
Öğle Yemeği: Mangal keyfi ekstra olarak alınacaktır.
Akşam Yemeği: Otelde alınacak olup, tur ücretine dâhildir.

2.Gün: Safranbolu - Hıdırlık Tepesi

Turumuza sabah erken saatlerde uyanarak başlıyoruz ve otelde kahvaltımızı alıyoruz. Dileyen misafirlerimiz, Amerika’daki Grand Canyon’daki cam teraslardan ilham alınarak Tokatlı Kanyonu üzerinde inşa edilen Kristal Teras’a (Cam Seyir Terası) ekstra bir ücretle gidiyor. Burada, yaklaşık 400 kişilik kapasiteye sahip seyir terasından Tokatlı Kanyonu ve İncekaya Su Kemerini panoramik bir şekilde fotoğraflama imkânı buluyoruz.

Sonrasında, Safranbolu’ya doğru yol alıyoruz. Safranbolu'yu yüksekten görebileceğimiz Hıdırlık Tepesi’ne çıkarak bölgenin muazzam manzarasını izliyor ve fotoğraflıyoruz. Ardından, tarihi Safranbolu lokumcusuna giderek, meşhur lokum hakkında bilgi alıyor, bu eşsiz tatlardan tadıp alışveriş yapıyoruz.

Rehberimizin eşliğinde, Safranbolu'nun tarihi yerlerini gezmeye devam ediyoruz; Arasta, İzzet Paşa Camii, Demirciler Çarşısı, Köprülü Camii, Cinci Hanı (panoramik olarak) ve eski Türk evlerini görüyoruz. Serbest zamanın ardından, bölgenin en ilginç müzelerinden biri olan, 500 m² alan üzerine inşa edilmiş ve 5.5 ton çikolata kullanılan Çikolata Müzesini ziyaret ediyoruz.

Müze gezimizi tamamladıktan sonra, dönüş yolculuğuna başlıyoruz. Bolu ve Adapazarı üzerinden İstanbul’a doğru ilerliyoruz. Turumuzun sonuna gelirken, değerli misafirlerimizi aldığımız noktalarda bırakıyor ve bir sonraki Bay Tatil organizasyonunda görüşmek dileğiyle sizlere veda ediyoruz. Hoşça kalın!

Sabah Kahvaltısı: Otelde alınacak olup, tur ücretine dâhildir.
Öğle Yemeği: Rehberin önerdiği restoranda ekstra olarak alınacaktır.
Akşam Yemeği: Yol üzerindeki mola tesislerinde ekstra olarak alınacaktır.

Fiyata Dahil Olanlar

Özel tur araçları ile ulaşım
1 gece otellerde yarım pansiyon konaklama
1 Akşam yemeği
Programda belirtilen geziler
Rehberlik hizmetleri
Amasra’da Tekne Turu
Seyahat esnasında sıcak soğuk ikramlar
Seyahat Güvence Poliçesi

Fiyata Dahil Olmayanlar

Öğle yemekleri
İlk Gün Sabah Kahvaltısı
Yemeklerde alınacak içecekler
Kişisel harcamalar
Müze ve ören yeri giriş ücretleri

Ulaşım

> Turlarımız 12–18 kişi arası kayıtlarda lüks minibüs, 18–30 kişi arası kayıtlarda lüks midibüs ve 30–45 kişi arası kayıtlarda 46 kişilik otobüslerle ulaşım sağlanır. Otobüs oturma düzeni, kesin rezervasyon sırasına göre yapılır. 
> Yeterli çoğunluğun sağlanamaması ve iptal durumunda en geç bir gün önceden bildirim yapılır. 
> Tur lideri ve rehberler gerekli durumlarda programda değişiklik yapabilir.