Baytatil Tarihi Yarımada, Adalar ve Şile-Ağva gezilerimiz ile 2 gece 3 gün sürecek olan İstanbul Adalar Saraylar Şile Ağva turumuz için Kızılay Atatürk Bulvarı Mc Donalds önünde saat 23.59’da buluşmamızın ve belirtilen duraklardan misafirlerimizin alınmasının ardından İstanbul’a hareket ediyoruz. Gerekli molalar ve araç içi sandviç ikramımız eşliğinde sabah saatlerinde İstanbul’a ulaşıyoruz. Rumeli Hisarında kahvaltı için verilecek serbest zaman sonrasında gezimize Tarihi Yarımada ile başlıyoruz. Tarihi Yarımada gezimiz esnasında Topkapı Sarayı, Sultanahmet Camii ve meydanı, Yerebatan Sarnıcı, Ayasofya Camii, Gülhane Parkı görülecek yerler arasındadır. Gezimiz sonrası öğle yemeği için kısa bir mola veriyoruz. Yemek molamızın ardından Eminönü’ne doğru geçerek Mısır Çarşısında alışveriş için kısa bir serbest zamanımız olacak. Ardından muhteşem manzaralar eşliğinde yaklaşık 1 saat sürecek olan Boğazda Tekne turumuzu gerçekleştirmek için Eminönü iskelesine ulaşıyoruz. Tekne turumuz sonrasında otelimize hareket ediyoruz. Akşam yemeği ve konaklamamız otelimizde.
Kahvaltı: Rumeli Hisarı civarında isteğe bağlı olarak alınacaktır ücrete dahil değildir.
Öğle Yemeği: Tarihi yarımada civarında isteğe bağlı olarak alınacaktır ücrete dahil değildir.
Akşam Yemeği: Otelimizde set menü olarak alınacaktır ücrete dahildir.
Konaklama: 4 veya 5* Oteller vb.
Güzergâh: Ankara-İstanbul (Yaklaşık 500 km)
Otelimizde alacağımız kahvaltımızın ardından Adalar gezilerimizi gerçekleştirmek adına Bostancı İskelesine hareket ediyoruz. Bilet işlemlerimizin ardından yaklaşık olarak 40 dakika sürecek vapur yolculuğumuz ile Heybeliada’ya ulaşıyoruz. Heybeliada’da yürüyerek yapacağımız gezimiz esnasında Eski Deniz Harp Okulu, İsmet İnönü evi, Ruhban Okulu(açık olması durumunda) görülecek yerler arasındadır. Gezilerimiz sonrasında iskeleye geçerek Büyükada’ya geçmek üzere tekrar vapurumuza biniyoruz. Büyükada’ya ulaşmamızın ardından serbest zaman verilecektir. Serbest zaman diliminde dileyen misafirlerimiz öğle yemeklerini burada temin edebilirler dileyenler hava durumuna göre denize girebilirler dileyenler ise faytonla adada gezintiye çıkabilirler. Serbest zaman sonunda otelimize dönmek için vapurumuza biniyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.
Kahvaltı: Otelimizde açık büfe olarak alınacaktır ücrete dahildir.
Öğle Yemeği: Büyükada civarında isteğe bağlı olarak alınacaktır ücrete dahil değildir.
Akşam Yemeği: Otelimizde set menü olarak alınacaktır ücrete dahildir.
Konaklama: 4 veya 5* Oteller vb.
Güzergâh: İstanbul içi (Yaklaşık 50 km)
Otelimizde alacağımız kahvaltımızın ardından Şile’ye hareket ediyoruz. Şile limanı, Şile Feneri ve Kalesi gezilerimiz sonrasında Göksu ve Yeşilçay dereleri arasındaki deltaya, alüvyonlar üzerine kurulmuş, eski dönemlerde Ceneviz ve Venediklilerin kolonileri olan 2,5 km uzunluğunda sahili bulunan iki dere arasındaki köy anlamına gelen Ağva’ya ulaşıyoruz. Burada sunacağımız öğle yemeği ve dileyenlerin tekne turuna katılabilecekleri serbest zamanın ardından Ankara’ya dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Gerekli molalar eşliğinde gece saatlerinde siz değerli Baytatil misafirlerimizi aldığımız durak noktalarımızda bırakarak bir başka gezimizde buluşmak üzere vedalaşıyoruz.
Kahvaltı: Otelimizde açık büfe olarak alınacaktır ücrete dahildir.
Öğle Yemeği: Ağva civarında isteğe bağlı olarak alınacaktır ücrete dahil değildir.
Akşam Yemeği: Dönüş güzergahımız üzerinde dinlenme tesislerinde isteğe bağlı olarak alınacaktır ücrete dahil değildir.
Güzergâh: İstanbul-Ankara (Yaklaşık 500 km)
İlk yorumu siz yapın