İstanbul Havalimanı Buluşma 22:00
Bu akşam uçuş tarihine uygun olarak, gece saatlerinde 22:30 İstanbul Havalimanında buluşma. İşlemlerimizi takiben, Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile Mauritus uçuşumuzu yapacağız. Geceleme uçakta.
Bugün otelimizde yapacağımız kahvaltı sonrası, serbest günümüz olacak, sahilde otelimizdeyiz, arzu edenler otel çevresinde kısa deniz aktivitelerine, tekne turlarına katılabilirler. Akşam yemeği otelimizdedir.
*Geceleme otelimizde.
Bugün otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası, uçuş saatimize uygun olarak havalimanı transferimiz yapılıyor. Madagaskar yolculuğumuz başlıyor.
Sabah otelimizde yapacağımız kahvaltı sonrası Andasibe'ye doğru yola çıkıyoruz. Tana şehir merkezinden 75 km sonra Marozevo Köyü'nde mola vereceğiz, Köy ziyaretimiz olacak. Burada özel bir çiftlik arazisi üzerince Madagaskar ‘da var olan vahşi yaşam, küçük büyü hayvanlardan görme ve bunlar hakkında yerel rehberimizden bilgiler alma imkânımız olacak. Burada öğlen yemeği alınacaktır. Öğleden sonra Andasibe Milli Parkı bölgesine ulaşıyoruz, otelimize yerleştikten sonra, akşam ormanda kısa bir yürüyüş yapacağız, kırımızı kurbağa, Madagaskar’ın fare maymunları olan anılan Lemurlardan göreceğiz.
*Geceleme uçakta.
Bu sabah kahvaltıdan sonra erken saatlerde otelimizden ayrılıyoruz. Bugün Madagaskar yaylalarından geçiş yapacağız. Yolculuğumuz pirinç tarlalarının ve ayrıca Madagaskar yaylalarının panoramik manzaralarını içermektedir. Betafo'ya ulaşıncaya kadar Madagaskar'ın batısına giden yolu ünlü Ulusal güzergâh 7 boyunca ilerlemeye devam edeceğiz. Yükselen Ankaratra tepelerinde adanın üçüncü en yüksek noktası olan küçük Ambatolampy kasabasını geçtikten sonra, sonunda Madagaskar'ın yayla ikinci başkenti Antsirabe'ye ulaşıyoruz. Otelimize yerleşme ve akşam yemeği otelimizde alınacaktır.
*Geceleme otelimizde.
Bu sabah otelimizde yapacağımız kahvaltı sonrası, yolculuğumuza devam ediyoruz. Madagaskar doğa manzaraları izleyerek rotamızda ilerleyeceiz. Miandrivazo şehrine kadar peyzajda gelişen bir değişim geçireceksiniz. Doğudaki Bongolava zinciri ile batıdaki Bemaraha platosu arasında yer alan şehir, yıllık ortalama sıcaklık 28°C olan en sıcak Madagaskar kenti statüsünde yer almaktadır. Miandrivazo'da bir öğle yemeği molasından sonra öğleden sonra geç saatlerde gelen Morondava'a devam edeceğiz. Bu bölgede Madagaskar Batı sahillerine ulaşmış olacağız. Deniz kıyısı bölgesinde otelimize yerleşeceğiz. Akşam yemeği otelimizdedir.
*Geceleme otelimizde.
Bu sabah erken bir kahvaltının ardından, yaklaşık 2 saat uzaklıktaki Kirindy Reserve için yola çıkacaksınız. Lemur ve baobab ağaçlarını görme fırsatı bulmak için rezervi ziyaret edeceksiniz. Yaklaşık 3 saat boyunca rezervi ziyaret ettikten sonra, Morondava'a dönmeden önce Relais du Kirindy Restaurant'ta bir öğle yemeği yiyeceksiniz. Bugün öğleden sonra Baobab sevenlere bir müjdemiz vardır. Beklenen o zaman geldi.
BOABAB AVANUE- Baobab Caddesi'nde bir gün batımı İZLEME molamız başlayacak. Madagaskar denilince akla ilk gelen görsellerde olan boabab ağaçlarının efsane görselinin tam içinde olacağız. Akşam geç saatlerde Morondava ‘ya otelimize döneceğiz. Akşam yemeğimizi otelimizde alacağız.
*Geceleme otelimizde.
Bu sabah otelimizde yapacağımız kahvaltı sonrası, otelimizden ayrılacağız. Yayla yolunu takip ederek, yeniden Antisirabe kentine yolculuk yapacağız. Manzaralar ve köylerin içinden geçerek güzergahımızın son noktası Antsirabe kentine ulaşıyoruz. Akşam yemeği otelimizdedir.
*Geceleme otelimizde.
Bu sabah kahvaltı sonrası otelimizden ayrılacağız. İstikametimiz Tana (Antananarivo) şehre varışımızı takiben ilk günden kalan şehir turumuza devam edeceğiz. Alışveriş için serbest saatlerimiz de olacak, akşam yemeği otelimizdedir.
*Geceleme otelimizde.
Bugün şehirden ayrılıyoruz. Uçuşu saatimize uygun olarak, Tana Uluslararası havalimanına transferimiz olacaktır. Antananarivo Ivato International Airport'a ulaşıyoruz. Check-in işlemlerimizi tamamladıktan sonra Türk Hava Yolları tarifeli seferi dönüş yolculuğumuz başlıyor.
*Geceleme uçakta.
Turumuzun sona ermesi.
İlk yorumu siz yapın